171007 - En skön ledig lördag!

Hade ställt klockan på halv nio, men gick inte upp fören vid halv tio. Sen dess har jag duschat & städat en del av köket. Tanken är att jag ska dammsuga nu samt ta hand om lite kläder. Därefter ska jag bege mig o handla. Blir nog citygross, Nettobutiken vid mig är stängd för tillfället. Är ett mirakel om den är öppen idag. Får helt enkelt se sen när jag beger mig ut.


Samtidigt som jag har städat i köket så har jag lyssnat på lite ljudböcker på Spotify, visserligen Astrid Lindgren. Men ja har man barnasinnet kvar så har man. Är typ långt ifrån klar, vilket suger.. Men jag tänkte att jag skulle dammsuga & ta hand om lite kläder nu innan jag ska cykla iväg för att handla. Vet inte vad jag ska äta idag, får jag se när jag kommer till affären. Beror på vilken affär det blir. Men jag har svårt att tro att dem skulle öppna idag pga skadorna dem har. Dem som bor i Trelleborg vet vad jag snackar om.

Nä "plikten kallar" så ni får ha en fortsatt trevlig lördag & imorgon blir det jobb hela dagen, perfekt med ob! 😊 Kram på er!

Kommentera här: