170810 - Sjuk istället för semester!

Just nu så sitter jag & äter frukost o de är inte alltid de händer. Frukost är inte min starkaste sida precis. Men ja det går ner ändå (y). Vaknade vid strax innan nio typ, men låg i sängen tills vi nästan halv tio typ. Väldigt skönt, kollade lite på mobilen o sånt där. Så bekvämt med wifi hemma nu :)
 
Annars så har det inte hänt så mycket denna veckan. Jag är sjuk istället för att ha semester. Så ja jag sparar in en veckas semester, catching! :) Blev sjuk i söndags med magsmärtor och på KK sa dem att jag hade urinvägsinfektion. Får de typ 2-3 gånger om året, så ja nu var de dags igen. Tror jag haft de en gång innan i år, inte säker dock. Men ja minst 1 gång om året så får jag de. Det är lite blandat med de. Så nu går jag på antibiotikatabletter. Är inne på min tredje dag nu av tio. Kämpa Lina!
 
Idag händer de inte så mycket. Det blir nog att jag kollar på en del film. För när jag ringde o sjukade mig till jobbet i tisdags så sa min kollega jag pratade med att jag skulle kolla på mycket film. Så ja det är väl de jag får ta o göra. Sen så skulle jag typ behöva handla, men jag känner inte att jag har någon ork till att göra de. Så ja det kanske blir en promenad bort till mina föräldrar imorgon o kolla om jag kan hacka på dem o handla. Annars ringer jag bara. Får först se vad jag ska handla såklart.
 
Skulle behöva kolla av min frys o se om de är något jag kan slänga. Tror nog att en del är gammalt o sånt där. Jag vet iaf att jag har mycket glass i den haha. Men ja tycker man om glass så gör man verkligen de hehe :)
 
Igår var en jobbig dag. Jag grät minst 2 gånger pga att G ska flytta & att livet känns piss.. Jag mår piss över jobbet & nu v.33-35 har jag totalt 10 pass, visst de kan låta mycket för en del & för andra kan de låta lite. För mig låter de väl helt ok, vad ska jag begära när alla inprincip är tillbaka från sina semestrar osv. Men jag känner att det kan bli tufft sen i september, för då är vår nye butikschef på plats. Visst det kommer vara skönt med en riktigt chef som kan ha mer koll på butiken i helhet osv. Så ja det ska bli skönt.
 
Angående att jag hade en jobbig dag igår & att jag grät var just för att G ska flytta & de är ca 815km han ska flytta exakt från mig o då har jag för mig att det är med bil. Nu kanske ni tycker att de är overkill att gråta över en sån här sak, men jag tycker inte de, jag tycker det här är fett jobbigt.. Jobbigare än vad jag trodde att de skulle bli. Vi hann liksom inte prata ut om detta sist vi sågs, det var som att jag glömde bort vad jag ville säga till honom, så jäkla störigt. För nu kanske jag aldrig får prata ut om det med honom, F'N!
 
Aja livet går ju vidare, men inte f'n blir jag lyckligare för det. För att med honom så var jag verkligen så otroligt lycklig. Jag kunde skratta, vara mig själv, vara ärlig & ja typ allt. Nu är det ju inte så att han ska flytta till andra sidan jordklotet, men det känns faktiskt så att han ska det. Men så är det bara till sketna Gävle. Why why? Men ja jag kan ju inte styra över hans liv eller hans val. Så ja läget är som det är.
 
Nä nu så ska jag äta upp min frukost & sen så ska jag hitta någon film eller något att kolla på. Så ja ni får ha en fin dag så hörs vi snart igen. kram på er :)
 
Image result for sjuk

Kommentera här: